www.knk-opleidingen.nl

De specialist in het geven van opleidingen en trainingen in de wereld van Documentherkenning!

Diensten

KNK-Opleidingen biedt een aantal Trainingen & Opleidingen aan waarin u en uw medewerkers in uw organisatie een ander inzicht geeft, waardoor men bewuster met de gerelateerde materie om zal gaan.

Basiscursus Identiteitsmiddelen & Documenten

 

Bij deze cursus leert U hoe de echtheidskenmerken in o.a. Paspoorten, Identiteits en Rijbewijzen zijn opgebouwd en aangebracht, en hoe U deze kunt herkennen.

 Basiscursus Documentherkenning

 

Bij deze cursus leert U hoe je zelfstandig een document kunt onderzoeken. Voor het volgen van deze cursus moet U wel eerst de Basiscursus Identiteitsmiddelen en Documenten gevolgd hebben.

Opfriscursus

 

Heeft u al reeds wat kennis van genoemde zaken, en wilt u deze kennis wat opfrissen, dan bestaat er ook een mogelijkheid om dit bij ons te volgen. We kijken dan naar wat de cursist "in huis" heeft, en gaan refreshen waar nodig

Natuurlijk kunt U ook voor specifieke en bijzondere opdrachten bij ons terecht.

De trainingen worden door ons "op maat" voor de klant samengesteld. Wilt u tijdens de training een specifiek gerelateerd onderwerp oefenen, is dit mogelijk!

Heeft u al het één en ander georganiseerd, en bent u op zoek naar gasttrainers, ook dit behoort tot de mogelijkheden!

Onze trainingen vinden plaats op een door ons gereserveerde locatie. Daar kunnen wij de trainingen aanbieden inclusief of exclusief lunch. Natuurlijk kunnen de trainingen ook op een door u gekozen locatie plaatsvinden. 

Wilt u meer weten over al onze mogelijkheden en de prijzen van de trainingen, neem dan gerust contact met ons op, of vul het contactformulier op de website in!